Humalniementie 12

Woodberg suunnitteli ja rakennutti Laajasaloon Humalniementielle kuusi rivitalohuoneistoa. Elegantit kodit rakennetttiin puusta – kestävästi ja ekologisesti. Puun ansiosta sisätiloissa on poikkeuksellisen lämmin tunnelma. Huoneistot (77 m²) ovat kaksikerroksisia ja tarjoavat kaksi makuuhuonetta, olohuoneen, avokeittiön, etelään avautuvat parvekkeet sekä oman pihan ja erillisen irtaimistovaraston. Autopaikat sijaitsevat tontin länsipäässä ja niistä on lyhyt matka asuntoihin. Tontin koko on 1305 m².

1. Kerros
2. Kerros

Humalniementie sijaitsee Laajasalon pohjoisosassa, rauhallisella Yliskylän alueella. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät ja Humalniementien pysäkiltä pääsee Herttoniemen metroasemalle nopeasti bussilla numero 89. Meri on lähellä: rantaan kävelee muutamassa minuutissa ja Laajasalon uimarannalle on vain noin kilometrin matka. Myös uudelleen rakentuva Laajasalon kauppakeskus on lyhyen kävelymatkan päässä. Yliskylässä sijaitsee pääosa saaren peruspalveluista ja alueella on kuusi päiväkotia, leikkipuisto, kaksi alakoulua ja yläkoulu.

Puun ansiosta sisätiloissa on poikkeuksellisen lämmin tunnelma. Huoneistot (77 m²) ovat kaksikerroksisia ja tarjoavat kaksi makuuhuonetta, olohuoneen, avokeittiön, etelään avautuvat parvekkeet sekä oman pihan ja erillisen irtaimistovaraston. Autopaikat sijaitsevat tontin länsipäässä ja niistä on lyhyt matka asuntoihin. tontin koko on 1305 m².